طراحی اجرا باغ شهری
IN
Investor Name:
Published Date:
January 1, 1970
Location:
Value:
Architecture:
About Project
ساخت ویلای دلخواه در هر نقطه از کشور هزینههای بسیاری دارد که آشنایی با آنها و برنامهریزی برای هزینههای جانبی موفقیت شما را تضمین میکند. خانههایی رؤیایی را شاید در مراکز شهرهای بزرگ نتوان بهآسانی به دست آورد،
ضمن اینکه هزینههای ساخت در شهرهای بزرگ بسیار بالاست. این امر به دلیل قیمت بالای زمین و پرداخت هزینههای اداری اخذ مجوز ساخت است که در شهرهای بزرگ بیش از دیگر شهرهاست. البته ساخت ویلا عموماً در مناطق خوش آب و هوا با جاذبههای طبیعی و تاریخی برای لذت بردن بیشتر صورت میگیرد.
طراحی وساخت ویلا
برخی از افراد که زمان و حوصله کافی برای ساخت ویلا را ندارند، اقدام به خرید ویلا های آماده می کنند. اما ممکن است ویلا پیش ساخته شده کیفیت مطلوب را نداشته و نما و نقشه آن با سلایق شما متناسب نباشد. بنابراین شرکت ها و تیم های بسیار حرفه ای و کار بلد اقدام به ساخت و طراحی ویلای مدرن، ویلای کلاسیک مطابق با سلیقه ها و علاقه های شما کرده و تمام اصول ساخت ویلا و اجرای آن را برای داشتن یک ویلای امن، شیک و جذاب، رعایت می کنند.
با سفارش طراحی ویلا و اجرای آن شما می توانید بر تمامی مراحل ساخت آن نظارت کرده و از کیفیت مصالح استفاده شده، نحوه ی ساخت، منطقه ی مورد علاقه خودتان برای ساخت ویلا اطمینان حاصل کنید. البته لازم به ذکر است دریافت مجوز های لازم برای ساخت ویلا شاید کمی باعث دردسر شود اما با این مشکل نیز با پیگیری های لازم به راحتی رفع خواهد شد.
جهت طراحی ویلا و ساخت ویلا ابتدا طرح ها و ایده های گوناگون، متناسب با سیستم سازه در نظر گرفته می شود و همچنین مراحلی صورت می پذیرد که مستلزم دیدگاهها و ذهنیت های یک معمار مجرب را در خود دارد تا طراحی ویلا که شامل فضای داخلی و بیرونی ویلا می شود زیبا و شکیل مورد پسند مشتریان واقع شود.
سبک های طراحی ویلا
در طراحی ویلا ها سه سبک عمده و رایج وجود دارد که عبارتند از :
- سبک طراحی ویلای کلاسیک
- سبک طراحی ویلای مدرن
- سبک طراحی ویلای تلفیقی
از هر کدام از این سبک ها با توجه به سلیقه مشتری استفاده میشود. در ابتدا ما به توضیح سبک طراحی مدرن میپردازیم که آشنایی کمتری با آن وجود دارد و سپس کمی هم به سبک ویلاها و دکوراسیون های کلاسیک خواهیم پرداخت.
سبک طراحی ویلای مدرن چگونه است؟
امروزه طراحی و ساخت ویلا به شیوه مدرن از محبوبیت خاصی برخوردار است، چرا که علاوه بر فراهم آوردن فضایی زیبا، لوکس و چشم نواز برای ساکنان آن، راحتی مناسبی را نیز به ارمغان می آورد هر چند که ساخت ویلا به شیوه کلاسیک نیز همچنان طرفداران خاص خود را دارد. در طراحی ویلاهای مدرن از اصول متفاوتی استفاده میشود که ممکن است از یک طرح به طراحی دیگر متفاوت باشد اما تقریبا همه آنها از اصول یکسانی پیروی میکنند.
صصص
مثلا در اکثر طراحی هایی که در ساخت ویلاهای مدرن انجام میشود از شیوه ی مینیمالیستی استفاده میشود. یعنی که طرح ها ساده و زیبا و در عین حال کاربردی هستند. در اینگونه از سازه ها از اشکال و طرح های ساده ای چون مربع،مکعب و مستطیل استفاده میشود تا چشم ذهن دچار تشویش خاطر نگردد و حس آرامش و راحتی را به مخاطب القا کند. در واقع رواج این شیوه امروزه تنها در معماری اتفاق نیفتاده، بلکه در موارد متعددی چون طراحی های تبلیغاتی خاص برند سازی شرکت ها نیز شاهد استفاده از اینگونه از شیوه ها هستیم.
عملکرد یک ویلای مدرن چگونه است؟
همانطور که گفته شد در طراحی ویلای مدرن هیچ عضوی بدون استفاده باقی نمی ماند و عملکرد خاص خود را دارد. به اصطلاح طراحی ویلا های مدرن دور ریز ندارند! طبیعی است که در این نوع از طراحی ها از آخرین و پیشرفته ترین تکنولوژی ها استفاده میشود تا رضایت خاطر مشتری به بهترین نحو فراهم شود. حتما شما هم استفاده از پنجره های کوچک در ویلا های کلاسیک را به یاد دارید؛ لازم است که بدانید که معمولا دیگر از این نوع از پنجره ها در طراحی های مدرن ساختمان خبری نیست و در عوض از پنجره های بزرگ و سرتاسری که نور را به داخل می تاباند استفاده میشود.
اینگونه از طراحی ها را امروزه در کشور هایی مثل کانادا و آمریکا به کررات میتوان مشاهده کرد و معمولا پنجره ها یک طرفه هستند. در کل میتوان گفت که در طراحی ویلا مدرن عملکرد مناسب هر جزء در درجه اول اهمیت دارد و زیبایی و چشم نوازی در درجه دوم جایگاه ثانویه قرار دارد.
سبک طراحی ویلای کلاسیک چیست؟
سبک کلاسیک در طراحی ویلا از محبوبیت زیادی برخوردار است چرا که این سبک علاوه بر شیک بودن فضایی گرم و جذاب را نیز ارائه میدهد. این سبک کاملا منظم است و در آن از شلوغ کاری و بی نظمی خبری نیست. مبلمان تمیز، رنگ های با وقار، تقارن در طراحی و …همه و همه از مواردی هستند که سبک طراحی ویلای کلاسیک را همچنان محبوب و جذاب نگه داشته است. اگر شما به زندگی در خانه ها و ویلا های کلاسیک علاقه مندید و دوست ندارید که از ریشه های سنتی خود دور شوید احتمالا طراحی ویلا کلاسیک توجه شما را به خود جلب خواهد کرد.
اصول پایه در معماری و طراحی ویلای کلاسیک هندسه و ریاضی بوده است، بنابراین رعایت تناسب در این سبک معماری جایگاه ویژهای داشته است. با توجه به موارد گفته شده میتوان اینطور نتیجه گرفت که در طراحی ویلای کلاسیک باید به تناسبات صحیح، هندسه و همچنین سه اصل ایستایی، کارایی و زیبایی توجه کرد.
از موارد دیگری که در طراحی ویلا کلاسیک باید مورد توجه قرار گیرد استفاده از فرمهای خالص و احجام ساده است. این مورد نیز در سبک کلاسیک بسیار مورد توجه بوده است. در واقع برای طراحی ویلای کلاسیک باید از طراحی و ساخت احجام پیچیده و در هم آمیخته پرهیز کرد و در عوض از فرمها و حجمهای ساده و قابل تشخیص به وفور استفاده کرد.
سبک تلفیقی در طراحی ویلا چیست؟
سبک تلفیقی در طراحی ویلا تعریف مشخص و معینی ندارد چرا که اجزاء و عناصر تنها با توجه زیبایی ترکیب در کنار هم قرار میگیرند. در اینگونه از طراحی ها ممکن است که کاغذ دیواری های مدرن و پرده های کلاسیک و یک مبلمان کلاسیک در کنار یکدیگر بنشینند و فضایی خارق العاده را خلق کنند. با سبک تلفیقی میتوان سلیقه مدرن را در قالب سبک کلاسیک به نمایش گذاشت، عادت ها را بر هم زد و یک فضای دلپذیر را فراهم آورد.
طراحی ویلای دوبلکس چیست؟
طراحی ویلای دوبلکس یکی از انواع طراحی معماری است که امروزه از محبوبیت زیادی برخوردار شده است و سفارشات زیادی در این باره به دست طراحان معماری میرسد. در این نوع از ویلا ها شاهد سقف های بلندتری هستیم و فضای خصوصی از عمومی به طور کامل جدا میشود تا ویلا در عین لوکس بودن آرامش بیشتری را نصیب ساکنان آن کند. طبیعی است که در این نوع از ویلا ها مصرف انرژی نسبت به ویلاهای معمولی بالاتر است و مناسب کسانی که تمایل به داشتن یک ویلای اقتصادی و مقرون به صرفه هستند نخواهد بود.
در نظر گرفتن یک محوطه ی سبز برای طراحی ویلا لازم است تا محیطی کاملاً متفاوت را با یک ساختمان مسکونی داشته باشد و سبب ایجاد یک محیط طبیعی با آرامش و روحیه بخش برای افراد استفاده کننده ی آن شود. فضا سبز، محوطه ویلا، استخر و در کل طراحی محوطه ویلا نقش بسیار مهمی در زیبایی و عملکردی بودن ویلا خواهد داشت. در طراحی ویلا استفاده بهینه از فضای خارجی همانند پارکینگ ها، باغ، فضای سبز و استخر نیز به اندازه ی فضاهای داخلی حائز اهمیت است.
با در نظر گرفتن فضاهایی چون استخر، سونا، جکوزی، محوطه سازی و … می توان یک ویلای کاملاً شیک و مجهز را به وجود آورد. امروزه توجه بسیاری به ویلا سازی در حومه شهرها جلب شده است و استقبال فراوانی از آن می شود تا مکانی مملو از سکوت و زیبایی را برای کسب آرامش و استراحت خود به وجود بیاورند.
در طراحی ویلا ابتدا می بایست تمامی شرایط مکان ویلا همانند زاویه تابش آفتاب, جهت وزش باد, شرایط زمین, محدوده زمین, ویلا های همسایگان, و قوانین ساخت و ساز مورد بررسی قرار گیرند, سپس با بررسی دقیق تر زمین, فرآیند طراحی ویلا آغاز می شود.
در این میان می توان طراحی حیاط ویلا و طراحی محوطه ویلاغاز نمود. طراحی و ساخت ویلا در شمال کشور با توجه به شرایط اقلیمی خاص منطقه صورت می پذیرد, در واقع نوع معماری و دکوراسیون داخلی ویلا بر اساس موقعیت جغرافیایی تعیین خواهد شد. در طراحی ویلای دوبلکس، دکوراسیون داخلی ویلا باید به گونه ای باشد تا علاوه بر راحتی، از فضای مازاد طبقات بهره کافی را ببریم.
در واقع داکوارسیون داخلی ویلا نیاز به ذوق و سلیقه طراح معمار دارد. در طراحی ویلا باید تناسب بین فضاهای خارجی و دکوراسیون داخلی ویلا رعایت شود. مجموعه رنگ های به کار برده شده در طراحی ویلا می بایست یک تصویر به هم پیوسته را نمایش دهند. نمای ویلا باید ترکیبی از جزئیات طراحی ویلا, مصالح و متریال ها، مدل های متنوع درب و پنجره و دیگر اجزای تشکیل دهنده باشد تا زیبا جلوه دهد.
طراحی نمای ویلا
در طراحی نمای ویلا باید به دنبال خلق یک کلیت هماهنگ به وسیله تناسب خوب پنجره ها، بازشوهای در، سایبان و محدوده سقف ها، سازه عمودی و افقی، مصالح، رنگ، عناصر تزیینی و… باشیم.
در طراحی نمای ویلا، ترکیبات حجمی و بازی با نور و سایه، خلاقیت زیادی را طلب می کند. تقویت تنوع مطلوب و افزایش جذابیت بصری از طریق تنظیم دقیق وزن های عمودی و افقی در نما با استفاده از ترکیبات حجمی برای دستیابی به تناسبات مطلوب، تعادل، وضوح، ریتم و غیره از معیار های زیبایی شناسی برای طراحی نمای ویلا می باشند.
ارتباط پلان ویلا با سازه و نمای ویلا
فرانک لوید رایت، پلان را روح پیشگویی ساختمان می داند و لوکوربوزیه، پلان را نقطه شروع هر بنا می داند که برنامه ی یک بنا در گرو آن است. بنابراین، طراحی نمای ویلا را نباید امری جدا از طراحی پلان ویلا و مرحله ی آخر ساخت ویلا دانست، بلکه طراحی آن باید از ابتدا بخشی از فرآیند طراحی قلمداد شود.
نتیجه این خواهد بود که احجام پیش آمده و فرورفته در نما به عنوان الحاقی، تصنعی و غیر اصیل بر نمای ویلا در نخواهد آمد و با کل پیکره ی ویلا در ارتباط قرار خواهند گرفت. استفاده از عوامل پشتیبانی کننده در نمود مطلوب تر بنا همچون نورپردازی، رنگ و مصالح مناسب می تواند در درک مطلوبتر ترکیبات حجمی نمای ویلا موثر واقع شود.